showcase demo picture

Golf

Strax utanför Vittsjö ligger golfbanan, en 18-håls bana i skogs och parkmiljö. Vi kan i samarbete med dem erbjuda golfpaket med dubbla greenfee, övernattning samt frukost. Önskar ni kombinera spel på annan bana har vi samarbete med Perstorps golfklubb, Hässlegården och Skepparslövs golfbana.

Detta grundpaket kostar 999:-.

Efter golfen välkomnar vi till after-golf framför brasan eller i vår trädgård. Vi har fullständiga vin och sprit rättigheter med en välsorterad bar och ett unikt sortiment av whisky och rom. För Er som önskar uppgradera Ert grundpaket bjuder vi till bords i våra trivsamma matsalar, med vita linnédukar och levande ljus. Vår ambition är att servera vällagad mat på närproducerade råvaror.

Grundpaket inkl varmrätt: 1 199:-
Grundpaket inkl 2– eller 3-rätters: 1 259:-/1 339:-

Varför inte prova husets unika vinbricka, antingen som en vinprovning innan maten, eller komponerad att passa med middagen, 159:-
Efter en god natts sömn (dusch och toalett på alla rum) välkomnar vi till frukostbuffé innan nästa dags golfrunda.
Vi har även samarbete med andra närliggande golfbanor.

Alla våra paket betalas på plats vid utcheckning.

 

Return to Previous Page

Furuliden

I Vittsjö finns många trevliga promenadstigar som leder dig runt våra många sjöar. Skåneleden går igenom vår by. I byn finns bankkontor, bankomat, pizzerior, pub, hårfrisörskor och fotvård. På ICA-nära finns postservice, ett mindre apotekssortiment samt ATG/Svenska spel.

Mike and Amanda

Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!
UA-47703591-1