showcase demo picture

Högtid och fest

ol_rak-1

På Furuliden tycker vi att det är extra roligt att få vara med och göra er tillställning minnesvärd och speciell. Vi har allt från dop till minnesstund. Bröllop och studenten är andra högtider vi har i vårt register. Våra lokaler är utmärkta för familjehögtiden då vi har möjlig till övernattning. Våra gåsmiddagar och julbord är vi speciellt stolta över, vi håller på traditioner och använder oss av säsongens råvaror. Håll utkik efter våra grillaftnar på lediga sommar kvällar. Som gäst hos oss vill vi ge er bästa service till affärsrepresentationen.

Bröllop,student och dop

minnesstund
I våra hemtrevliga lokaler blir familjetillställningen intim och minnesvärd. Vi dukar traditionellt med levande ljus och vita dukar. Möjligheten att vara själva och inte behöva dela lokalerna med andra gäster finns om ni så önskar. Vi ser gärna att ni minglar i vårt vardagsrum och kanske avslutar med kaffe och avec framför brasan. Vi ordnar även med live musik om så önskas. Catering till annan lokal eller hem kan även beställas.

Helger och lediga stunder

CRW_1829_jul
Årets alla festligheter finns representerade hos oss. Vi har blivit kända för vår genuina gåsmiddag med fat servering och ombjudning. Vårt välfyllda julbord vill ni inte missa. Egen inlagda sillar och gammaldags julstämning gör julen hos oss speciell. Vi har även förmånliga julpaket med övernattning.

Representation

CRW_2345fireplace
För den lilla konferensen eller representation skräddar syr vi meny, dukning och upplägg efter era önskemål. Hos oss kan ni boka affärslunch eller middag. För klubbar och föreningar ordnar vi för era möten och middagar. Vi har även äran att husera Rotary hos oss halvårsvis. Vi ordnar gärna catering till kontoret om ni så önskar.

Return to Previous Page

Furuliden

I Vittsjö finns många trevliga promenadstigar som leder dig runt våra många sjöar. Skåneleden går igenom vår by. I byn finns bankkontor, bankomat, pizzerior, pub, hårfrisörskor och fotvård. På ICA-nära finns postservice, ett mindre apotekssortiment samt ATG/Svenska spel.

Mike and Amanda

Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!