showcase demo picture

Restaurang

Vår restaurang präglas av säsongerna.

Under golfsäsong står en gedigen frukostbuffé uppdukad mellan 07.30-09.00 varje dag. Vi serverar värdshuslunch och affärsluncher på förbeställning. klicka på vår meny nedan. Vi inväntar våren för att starta upp våra söndagsmiddagar igen. Söndagsmiddag hos oss består av ett sillbord följt av en buffé med diverse varmrätter och alltid vår berömda Danska fläskestek samt ett härligt dessertbord. Boka gärna bord. Ni hittar datum för Söndagsmiddagar under fliken Söndagar. Under sommar månaderna hoppas vi att ni hittar ut i vårt mysiga tält. Grillhuset och vår uteservering är ett nytt komplement till vår restaurang. Vi tänder grillen när vädret tillåter och bjuder in till trevliga grillkvällar. Vi arbetar med råvaror från gårdsbutiker och odlingar i närheten med variation efter tillgång. Vi skräddarsyr menyer för tillställningar och evenemang och har inga problem att hitta alternativ för allergier etc. Vid påsk och jul dukar vi fram smakrika bufféer.

Ny vårmeny 2018 med priser

Smaklig spis önskar vi på Furuliden!

Return to Previous Page

Furuliden

I Vittsjö finns många trevliga promenadstigar som leder dig runt våra många sjöar. Skåneleden går igenom vår by. I byn finns bankkontor, bankomat, pizzerior, pub, hårfrisörskor och fotvård. På ICA-nära finns postservice, ett mindre apotekssortiment samt ATG/Svenska spel.

Mike and Amanda

Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!