showcase demo picture

Söndagar

Söndagsmiddagar

Hösten är här och det är äntligen dags för söndagsmiddagar på Furuliden!

Söndagen den 30/9  öppnar vi upp för Söndagsmiddag med en gedigen buffé där vi kommer att duka fram bl.a. våra egna sillinläggningar, ägg, lax och ett sortiment av hembakat bröd. På varmrättssidan serverar vi vår berömda danska fläskestek samt annat gott. Vi avrundar med ett välsorterat dessertbord och kaffe. Endast på Förbokning. Vi öppnar kl 12.00-15:00 Välkomna att boka bord på 0451-22194.

Pris: 259:– Pris för barn 25:-/år 3år-11år

Söndagen den 30/9

Söndagen den 7/10

Söndagen den 11/11 Fars Dag. Vi dukar fram ett större smörgåsbord Pris: 359:-

Välkomna att boka bord!

Catering

Vi ordnar gärna catering för avhämtning eller utkörning till alla era högtider. Inga sällskap är förstora eller för små. Ring oss så får ni menyförslag och pris.

 

 

 

Return to Previous Page

Furuliden

I Vittsjö finns många trevliga promenadstigar som leder dig runt våra många sjöar. Skåneleden går igenom vår by. I byn finns bankkontor, bankomat, pizzerior, pub, hårfrisörskor och fotvård. På ICA-nära finns postservice, ett mindre apotekssortiment samt ATG/Svenska spel.

Mike and Amanda

Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!