showcase demo picture

Hem

Hyr hela panget!

poch-1
För konferensen, släkten eller kompisgänget

Ni disponerar hela värdshuset med personal och full service. Varför inte samla ihop gänget för en rolig och trivsam vistelse i Vittsjö. Grillkväll, en tur med flotte på Vittsjön, femkamp i skogen eller bara mys framför brasan.

Pris: 20000 kr för hela Furuliden 20-bäddar, lyxig 3-rätters middag för alla samt en härlig frukostbuffé.
Ring eller mejla för förslag. 0451-22194 eller info@furuliden.se

Söndagsmiddag premiär den 5/3 från 12.00-15.00

Vi dukar fram en härlig söndagsbuffé med sill, ägg och lax samt ett urval varmrätter och alltid vår berömda Danska fläskestek samt dessertbord och kaffe. Pris: 259:- Varmt välkomna!

Att bo på Furuliden

boende-1
På Furuliden har vi totalt 20 bäddar, varav två rum är enkelrum utan dusch/WC på rummet. Ett familjerum med möjlighet till 4 bäddar, ett dubbelrum med möjlighet att ta med husdjur. Alla våra dubbelrum har dusch/wc. Pensionatets rum är i gammal stil, enkla men trivsamma. På Furuliden finns också en välutrustad bar och ett stort sällskapsrum med öppen spis. Incheck efter kl 17.00 och utcheck efter frukost om vi inte avtalat något annat. Vill man äta hos oss hör av er för kvällens möjligheter. All betalning sker på plats. Vi tar kreditkort.

Priser

Enkelrum med dusch och WC i korridor eller på rummet – 695/795 kr inkl frukost

Dubbelrum – 995 kr inkl frukost med husdjur tillägg på 100:-

Familjerum – 1 195 kr inkl frukost

 

 

För varje unikt tillfälle

Kvällstid är våra hemtrevliga matsalar elegant dukade med levande ljus och vita linnedukar. Avsluta gärna kvällen framför vår öppna spis, samtidigt som ni botaniserar i våra välsorterade whisky och romskåp. Vi erbjuder allt från vällagad husmanskost och lokala specialiteter till internationellt kök samt vin- och whiskyprovningar. Ring för förslag och prisuppgift. Naturligtvis har vi traditionellt påskbord, liksom gåsmiddagar och julbord.

A´la Carte

Bröllop

Catering

Minnesstund

Ibland passar det bäst att ha festen eller högtidsstunden hemma, utan att behöva lägga tid på matförberedelserna själv. Ring oss för ideér och förslag, 0451 – 221 94

Furuliden

I Vittsjö finns många trevliga promenadstigar som leder dig runt våra många sjöar. Skåneleden går igenom vår by. I byn finns bankkontor, bankomat, pizzerior, pub, hårfrisörskor och fotvård. På ICA-nära finns postservice, ett mindre apotekssortiment samt ATG/Svenska spel.

Mike and Amanda

Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!