showcase demo picture

Julbord 2017

Jul på Furuliden

Julbord-2

Vårt julbord har lång tradition och vi tycker det är roligt att stoltsera med våra många egna sillinläggningar, vi har samlat det godaste som Furuliden bjudit på under åren. Vi letar ständigt lokala delikatesser och använder bara de bästa råvaror. Till julbordet i år kan vi även presentera vår egen snaps. Vi bjuder in till en stämningsfull jul i våra mysiga lokaler. Här finns tre matsalar där vi anpassar dukning efter storlek på sällskap. Våra lokaler är perfekta för det lilla familjesällskapet såsom den större firmafesten. Musik kan vi ordna om ni så önskar.
Det stora julbordet dukas fram Fredagar samt Lördagar från kl. 18.00 Pris: 495:-  inkl. glögg och kaffe. Premiär den 25/11 och sista den 20/12

Vi har även öppet dagtid från kl 12.00 Söndagar 395:-Fler tider kommer in efterhand. Kan även förbeställas på andra tider vid förbeställning om minst 25 personer.

Barn
-3 år gratis
4-12 år – 20:-/år
Catering, jultallrik eller jullandgång på beställning.

Weekendpaket
Julbord med övernattning i dubbelrum eftermiddagskaffe med kaka och frukostbuffé
995:- per person i dubbelrum

Enkelrumstillägg 250:-

 

Furuliden

I Vittsjö finns många trevliga promenadstigar som leder dig runt våra många sjöar. Skåneleden går igenom vår by. I byn finns bankkontor, bankomat, pizzerior, pub, hårfrisörskor och fotvård. På ICA-nära finns postservice, ett mindre apotekssortiment samt ATG/Svenska spel.

Mike and Amanda

Värdparet Amanda och Mike

Vi på Furuliden önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att göra Er vistelse minnesvärd! Oavsett om det är lunch, övernattning, fest, golf, gåsmiddag eller julbord önskar vi att få hälsa er välkomna och välkomna tillbaka!