“Vi vet att golf är mer än golf”

Tecknad Furuliden Hus

För dig som vill njuta av mer än golf, hälsar vi på Värdshuset välkommen till en hemtrevlig atmosfär med personlig service.

Vårt Värdshus är det enda kvarvarande från Vittsjös storhetstid som kurort. Ända sedan slutet av 1800-talet har man rest till Vittsjö för att vila både kropp och själ. Även om pensionaten från den tiden försvunnit, finns den stärkande och välgörande friska luften kvar. Runt Värdshuset finner du vacker natur med bokskogar, naturreservat och många sjöar.

Våra rum är personligt inredda och fullt utrustade. Ni kommer till bäddade sängar, handduk och badlakan ligger framlagt. Vi har totalt 20 bäddar. Alla våra dubbelrum samt familjerummet har dusch och toalett på rummet. Två enkelrum har gemensam dusch och toalett i korridoren. Efter en god natts sömn, önskar vi godmorgon med en härlig frukostbuffé. Möjlighet finns att i receptionen låna hårtork, strykjärn o dyl. Efter en regnig dag går det bra att låna torktumlare till blöta kläder, allt för att er vistelse hos oss ska bli så bekväm som möjligt.

Hyr hela Furuliden
Högtid & Fest

I de gemensamma utrymmena finns möjlighet till after-golf med samkväm framför brasan eller prisutdelningar efter dagen på banan. Wifi finns med god täckning i hela huset.

I vår restaurang bjuder vi till bords med vita linnedukar och levande ljus. Vårt kök har som ambition att tillaga smakrika menyer från närproducerade råvaror. När vädret tillåter har vi grillkvällar i vår trädgård, och dukar då upp på vår stora altan. Värdshuset har fullständiga vin och sprit rättigheter med en välsorterad bar och ett unikt sortiment av whisky, rom samt gin. Utanför Värdshuset finns det goda parkeringsmöjligheter på vår egen parkeringsplats.

All betalning sker på plats vid utcheck. Vi har inga avbokningsavgifter.

Golf Fairway

Våra golfpaket

Vårt mest prisvärda golfpaket

1 natt i dubbelrum, 1 greenfee på valfri bana, 2-rätters middag samt frukostbuffé.
Från 1099:- per person beroende på val av bana.

Tillval som extra natt och fler greenfee bygger vi gärna in efter era önskemål. Vi har även grupperbjudanden för fler än 6 personer. Välkomna med era förfrågningar och bokningar.

Paketpriserna gäller endast vid bokning direkt av oss.
Ring på 0451-22194 eller mejla till info@furuliden.se

Wittsjö GK

Här spelar du golf på en spännande skogsbana som passar nybörjare såväl som singelhandikappare. Banan ligger mysigt nybäddad i ädel lövskog och varje hål är som ett nytt äventyr som öppnar sig.

Hässlegårdens GK

Hässlegårdens GK är en park/skogsbana i utkanten av natursköna Hässleholm. Banan är lätt att minnas eftersom varje hål har fått ett karaktäristiskt drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längs hela hålet.

Perstorps GK

En 18-Håls golfbana som ligger nästan mitt i norra Skåne, en Golfbana som är en blandning mellan Skogs- och parkbana. Sjöar, skog och dammar kantar banans olika hål och gör att det känns som att varje hål har sitt eget rum!