Jul på Furuliden

Jul på Furuliden

Under åren har vi värnat om att hålla på traditionen samtidigt som vi velat presentera något nytt. I år blev det naturligt att göra förändringar med tanke på Covid-19.
 I år erbjuder vi en smaklig och vällagad julmiddag bestående av 5 serveringar.  Vi serverar vid bordet och lovar er en generös upplevelse för alla sinnen.
Vi har tagit bort nästan all bufféservering av hygieniska skäl. Undantaget är det varma som kommer att dukas upp på två mindre, separata buffeér, där vi bjuder upp sällskap ett och ett. För att ytterligare undvika trängsel i lokalerna har vi minskat antalet sällskap vi välkomnar per sittning och vi har utökat  tiden för ankomst.
Genom att erbjuda en sittande julmiddag höjer vi upplevelsen för er gäster och ni kan lugnt sitta till bords och njuta av mat och goda vänner.
Vi slår ett slag för en intimare jul.
 
Vi börjar julen söndag 1:a advent och välkomnar därefter till bords lördagar från 17.00 och söndagar från 12.00. Sista sittningen har vi söndag 4:e advent.
 
 
Värdshusets Lyxiga Julmiddag i fem serveringar
Pris per person 795:-
Julmiddag 2020
Vinter
Vedspis jul
Julbord förätter
Julmiddag
kanderade äpplen

Julmiddag med sovmorgon och julafrukost

Pris per person 1295:-

önskas boende i enkelrum tillkommer 250:-
För dig som helst firar med bara dina närmaste, välkomnar vi att hyra hela Värdshuset. Ni disponerar alla bäddar (20st), njuter av julmiddagen och vaknar till en väl tilltagen julfrukost.
Pris 25900:- pris för alla boende med värdshusets lyxiga julmiddag samt julafrukost.