Franska Fredagar Meny

3-rätter, pris 425 kr

FÖRRÄTTER

Chévre Chaud 125 kr
Gratinerad getost med houng och pinjenötter på rostat briochebröd setveras med sallad
Moules Mariniéres 125 kr
Vitvinskokta blåmusslor serveras med aiolï och bröd
Mousse de foie gras de canard 125 kr
Anklevermousse på rostat briochebröd med sallad och fikon

VARMRÄTTER

Confit de canard 259 kr
Confiterat anklår med bistropotatis, vitlöksfrästa champinjoner och calvadossås
Steak frites 279 kr
Hängmörad entrecôte, bistropotatis, bearnaisesås och tomatsallad
Bouillabaisse 279 kr
Fisk och skaldjursgryta med aiolï och bröd
Soup a l’ognion 125 kr
Fransk löksoppa med ostgratinerat briochebröd vegetariskt

DESSERTER

Mousse au chocolat 85 kr
Chokladmousse med cognacsgrädde
Créme brûlée 85 kr
Smaksatt med Grand Marnier och lavendel socker

UN PETIT PEU

Croque monsieur 125 kr
Varm smörgås med ost, skinka och dijon senap serveras med tomatsallad
Plateau de fromages 125 kr
Ostbricka med 3-sorters ostar och kex