Högtid & Fest

På Furuliden tycker vi att det är extra roligt att få vara med och göra er tillställning minnesvärd och speciell. Vi har allt från dop till minnesstund. Bröllop och studenten är andra högtider vi har i vårt register. Våra lokaler är utmärkta för såväl familjehögtiden eller affärsrepresentationen då vi även kan erbjuda övernattning. Våra traditionella gåsmiddagar och julbord är vi speciellt stolta över.

Håll utkik efter våra grillaftnar på lediga sommarkvällar. Som gäst hos oss vill vi ge er bästa service.

Bröllop, student och dop

Bröllop,student och dop

I våra hemtrevliga lokaler blir familjetillställningen intim och minnesvärd. Vi dukar traditionellt med levande ljus och vita dukar. Möjligheten att vara själva och inte behöva dela lokalerna med andra gäster finns om ni så önskar. Vi ser gärna att ni minglar i vårt vardagsrum och kanske avslutar med kaffe och avec framför brasan. Vi ordnar även med livemusik om så önskas. Catering till annan lokal eller hem kan även beställas.

Helger och lediga stunder

Helger och lediga stunder

Årets alla festligheter finns representerade hos oss. Vi har blivit kända för vår genuina gåsmiddag med fatservering och ombjudning. Vårt välfyllda julbord vill ni inte missa. Egen inlagda sillar och gammaldags julstämning gör julen hos oss speciell. Vi har även förmånliga paket med övernattning.

Representation

Representation

För den lilla konferensen eller för er representation skräddarsyr vi meny, dukning och upplägg efter era önskemål. Hos oss kan ni boka affärslunch eller middag. För klubbar och föreningar ordnar vi för era möten och middagar. Vi ordnar gärna catering till kontoret om ni så önskar.